Termeni si Conditii

Ideas needs to be packed. Give us your idea!

Download Catalog FEFCO
Get Adobe Reader

Intra in legatura cu cel mai apropiat reprezentant Dunapack

Dunapack · Termeni si Conditii


Termeni si Conditii

Dunapack Rambox Packaging utilizeaza site-ul www.dunapack.ro pentru a-si informa toti clientii. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si de utilizare detaliate mai jos ("Conditii generale"), precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul, cand il parcurgeti si il utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu DUNAPACK RAMBOX, cu toti membrii retelei sale comerciale sau numai cu unii dintre acestia.


Drepturi de proprietate intelectuala

Drepturi de autor si/sau drepturi asupra desenelor si modelelor industriale

Dunapack Rambox este detinatorul site-ului de fata. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea DUNAPACK RAMBOX sau a unor terti care au autorizat Dunapack Rambox sa le utilizeze.

Modelele de cutii prezentate in acest site sunt protejate in conformitate cu dispozitiile legale referitoare la dreptul de autor si/sau drepturilor de proprietate intelectuala referitoare la protectia desenelor si modelelor industriale.

Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si/sau ale lucrarilor si/sau modelelor de cutii care sunt reproduse pe site sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.

Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului , indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si modele de ambalaje care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la DUNAPACK RAMBOX, este strict interzisa si constituie INFRACTIUNE ce se pedepseste conform legislatiei in vigoare.


Drepturi de marca

Numele DUNAPACK RAMBOX, logo-ul (blazon) DUNAPACK RAMBOX PACKAGING, sunt marci inregistrate de catre Dunapack Rambox Prodimpex.

Alte marci sunt de asemenea mentionate pe site; ele sunt teoretic identificate printr-o majuscula. Acestea sunt folosite de Dunapack Rambox, fie cu autorizatia titularului, fie ca simpla indicare a unor produse sau servicii propuse de Dunapack Rambox.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la Dunapack Rambox sau de la titularii respectivi constituie INFRACTIUNE ce se pedepseste conform legilor in vigoare.


Informatii despre produse si servicii

Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse si servicii DUNAPACK RAMBOX distribuite in Romania. Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea Dunapack Rambox.

Dunapack Rambox isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele modelelor prezentate si la preturi, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea Dunapack Rambox, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.

Reteaua DUNAPACK RAMBOX este la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie, in special referitoare la tarife, la disponibilitatea modelelor prezentate, precum si la cele mai recente evolutii ale acestora.


Reteaua comerciala

Reteaua comerciala DUNAPACK RAMBOX in Romania este la dispozitia dumneavoastra pentru a va comunica informatiile suplimentare pe care ati putea dori sa le cunoasteti cu privire la fiecare dintre produsele si serviciile prezentate pe site.

Va multumim pentru consultarea manager extern al companiei Dunapack Rambox in acest scop.

Fireste, managerii externi de produs Dunapack Rambox raman responsabili pentru informatiile de orice natura pe care le introduc pe site.


Hyperlink-uri

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.dunapack.ro necesita o autorizatie prealabila in scris de la DUNAPACK RAMBOX. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare sa contactati responsabilul site-ului www.dunapack.ro

Dunapack Rambox nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.dunapack.ro si nu este responsabila, in nici un fel, de continutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.


Hyperlink-uri

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, Dunapack Rambox, afiliatii sai, membrii retelei sale, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nicio natura.

Informatiile asupra produselor, serviciilor, modelelor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de Dunapack Rambox, de afiliatii sai ori de membrii retelei sale. Erori sau omisiuni pot interveni.

Accesul la produsele si serviciile prezentate pe site poate face obiectul unor restrictii. Trebuie deci sa va asigurati ca legea tarii de unde se stabileste conectarea va autorizeaza sa accesati site-ul nostru.


Drept aplicabil

Prezentele Conditii Generale, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Conditii Generale sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale si a site-ului este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.


Actualizarea conditiilor generale

DUNAPACK RAMBOX isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site, precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de indata ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.